Dubai

Heeft u ook altijd al gedroomd van een reis naar Dubai? Dan bent u zeker niet alleen! Deze bucketlist bestemming staat bij velen zeer hoog op de lijst, maar wordt vaak over het hoofd gezien.  

Met zijn groot assortiment aan activiteiten is dit een perfecte incentivereis bestemming. U vindt hier pure luxe en service die maar zelden terug te vinden zijn in de standaard vakanties.  

Ga voor een interessante stadstour of een van de vele strandactiviteiten. Breng een bezoek aan de Burj Khalifa en ontdek hoe het is om te leven als een echte Emirati.  

Wat absoluut niet te missen is tijdens een bezoek aan deze levendige stad is het avontuurlijke “Dune bashing” in de woestijn gevolgd door een heerlijk traditioneel diner onder de sterrenhemel! 

Bovendien zijn de standaard hotelkamers in de Verenigde Arabische Emiraten vergelijkbaar met de luxe suites op andere bestemmingen. Dit maakt het een zeer luxueuze bestemming voor een betaalbare prijs. Een reis waar u en uw medereizigers nog lang van zullen opkijken! 

Contacteer ons voor de verschillende mogelijkheden en uw gratis vrijblijvende offerte!