Fijn om kennis te maken!

De Loose Incentive Travels

De Loose incentive Travels is een reisbureau, ontstaan uit een passie voor reizen met als specialisatie incentive reizen voor bedrijven en is onderdeel van Travel Experts.

De oprichtster Evelyn zorgt, met haar jaren ervaring, steeds voor een mooi “out of the box” reisprogramma op maat gemaakt voor uw bedrijf! Zij zorgt voor een unieke oplossing voor al uw reiswensen en -zorgen, zodat u een onvergetelijke reiservaring kan delen met uw collega’s. Een reis waar ze nog jaren zullen van nagenieten.

Wij bieden u een full-servicepakket aan waarbij begrippen als zorg, betrouwbaarheid, maar ook verbazing en ervaring voorop staan. We hebben exclusieve contracten met lokale partners en kunnen u de beste tarieven aanbieden.

Als incentive Travel Experts zijn we ook gespecialiseerd in de MICE-sector (Meetings, Incentives, Congresses and Events) en staan we klaar om u te helpen met uw wereldwijde reisprojecten.

Travel Expert

De Loose Incentive Travels maakt deel uit van Travel Experts waardoor we een erkend reisadviseur zijn, voorzien van de verplichte en nodige licenties en garantieverzekeringen.

Als Travel Experts zijn we fier deel uit te maken van het gerenommeerde netwerk Virtuoso dat wereldwijd connecties heeft. Hierdoor genieten onze klanten in heel wat hotels van exclusieve voordelen. 

Contacteer ons

Aarzel zeker niet om ons te contacteren over al uw wensen en wilde dromen.
Tijdens het kennismakingsgesprek overlopen we uw verwachtingen, waarna we een offerte opstellen speciaal op maat voor uw groep.

Deze offerte is steeds gratis en vrijblijvend.